Home · Reiniging en Onderhoud · Ver~Rus®

Ver~Rus®

Ver~rus® Ver~rus® is een schoonmaakmiddel voor matrijzen, hotrunners, spuitgietmachines en extruders. De producten hebben een chemische samenstelling. Er worden geen schurende of bijtende componenten toegepast en er zijn geen gezondheidsrisico's.

Traditionele reinigingsprocessen in de kunststof industrie duren lang en zijn daarom kostbaar – het reinigen van extruder en spuitgieten machines is intensief en er wordt veel materiaal gebruikt totdat een perfect resultaat is bereikt. Met onze schoonmaakmiddelen Ver~Rus, Sol~Pur of Per~tas, helpen wij u om snel te kunnen wisselen van materiaal en bij kleurwisselingen – dit bespaard tijd en het voorkomt verspilling van materiaal.

Uw machines zijn weer snel klaar voor productie. Met het gebruik van Per~Tas, kan de reinigingstijd met 80% worden verminderd.  

Denk vooruit als u morgen succesvol wilt zijn dat moet u zich vandaag voorbereiden.

De prijzen van grondstoffen zijn een belangrijke factor in de kunststof industrie. Daarnaast eisen klanten steeds meer als het gaat om kwaliteit en flexibiliteit. Beide zijn een prikkel voor innovatie met het oog op de productie. Met onze efficiënte schoonmaak producten, zorgen wij voor eenvoudige, gunstig geprijsde en milieu verantwoorde optimalisatie van uw productieprocessen en aldus dragen wij bij aan uw inzet om op een duurzame en verantwoorde wijze te produceren.

Residu van reinigingsproducten is ondenkbaar als het gaat om verpakkingen voor levensmiddelen en producten die bestemd zijn voor geneeskunde technologie. Met ons Ver~Rus schoonmaakmiddel blijft uw product schoon na het reinigen van de machine. Ver~Rus is veilig voor levensmiddelen en, Sol~Pur en Per~Tas, zijn onderworpen aan een permanente controle van een onafhankelijke, gecertificeerde inspectie laboratorium volgens DIN EN ISO IEC 17025.

Indien snelheid van groot belang is en voedselgeschiktheid of levensmiddelveiligheid is niet van toepassing, dan adviseren wij de sterk geconcentreerde schoonmaak middelen Sol~Pur en Per~Tas.

UNIVERSELE toepassing 

Ver~Rus, Sol~Pur en Per~Tas is inzetbaar bij alle schroeven en hotrunners van 130° C tot over 400° C. Op deze manier kan de reiniger effectief, efficiënt en zuinig worden toegepast (proportioneel van 0,5% tot 3%) en is geschikt voor alle kunststoffen.  

KWALITEIT is het beste argument 

Met Ver~Rus, Sol~Pur en Per~Tas bereikt u zelfs de kleinste blinde hoeken in uw machine en hotrunner - dit is het resultaat van de verschillende werkgebieden. U vermijdt inkapseling van gedegradeerd materiaal, gegarandeerd perfecte kleuren en u kunt borg staan voor de hoogste kwaliteitseisen. 

Door middel van snel en geoptimaliseerd schoonmaken van de matrijs/hot runner en de machine bespaart u energie en materiaal kosten.

Dit product is ook via onze webshop te bestellen.

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens