Home · Reiniging en Onderhoud · IBS Reinigingstafels

Reinigingstafels

IBS Scherer G.m.b.H distributeur

Wij zijn ook dealer/distributeur noemen van IBS Scherer GmbH. IBS is producent van gebruiksvriendelijke en milieuvriendelijke apparaten en reinigingsmiddelen voor de industriële onderdelenreiniging en het ontvetten van oppervlakken. Als full-service specialist bieden wij onze klanten een zeer gemakkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing - afkomstig van één bron. Het IBS-systeem is niet alleen eenvoudig en veilig in gebruik maar het is bijzonder effectief en economisch in gebruik. Onze klanten drukken het als volgt uit: "het werkt!"

Uitstekende kwaliteit

Over kwaliteit kan veel gepraat worden. Of men kan anderen voor zich laten spreken. IBS-systeemoplossingen voldoen aan alle Duitse en Europese normen en voorschriften, zoals bewezen wordt door GS-certificering en CE-kenmerk. En de reinigingschemie? Onafhankelijke rapporten bevestigen het: Op het punt van huidverdraaglijkheid en luchtconcentratie is de veiligheid op de werkplek met IBS gegarandeerd.

Van de functionele apparaattechniek via de regenereerbare reinigingschemie tot aan het ondernemingsinterne hergebruik: een oplossing van IBS is altijd een professionele oplossing op maat.

Complete ondersteuning

Alle IBS-systeemoplossingen zijn inclusief onderhoud, afhalen en afvoer volgens wettelijke vereisten. Dat betekent: Wij leveren u de oplossing ter plekke, onderhouden deze regelmatig en vervangen de tank na verbruik gewoon bij u op locatie. Zo kunt u voor, tijdens en na toepassing zeggen: IBS Scherer is de professionele reinigingspartner waarbij gewoon alles zonder problemen klopt.

Onderdelenreiniger Type KOnderdelenreiniger Type F2 Onderdelenreiniger Type M
Klik hier voor het productoverzicht en verder uitleg van de diverse modellen.

Veel van deze producten zijn ook via onze webshop te bestellen.

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens