Home · PlugXPress Aggregaat · PlugXPress

PlugXPress

PlugXPressPlugXPress® de snelste, eenvoudigste en gunstigste oplossing voor spuitgieten met meerdere componenten.

PlugXPress® is een “plug-and-play”- systeem, waarmee elke spuitgietmachine, snel en economisch tot een meercomponenten spuitgietmachine kan worden omgebouwd. Door de modulaire structuuropbouw zijn de kant-en-klare PlugXPress® aggregaten voor alle type en merken spuitgietmachines geschikt. Bouw om op meercomponenten spuitgietmachines en investeer in de toekomst!
PlugXPress® is de snelste,  eenvoudigste en gunstigste oplossing om uw bestaande spuitgietmachine van welke dan ook, in een meercomponenten spuitgietmachine om te bouwen.

De PlugXPress® aggregaten zijn gebaseerd op een modulair concept en worden afhankelijk van klantwensen (machinefabrikant, machinegrootte, machinespecificatie) van gestandaardiseerde individuele componenten samengebouwd. Naast een grote keuze uit standaardmodellen biedt WINDSOR ook speciale oplossingen, zoals bijvoorbeeld PlugXPress® -Plus 4, een systeem met vier injectie eenheden, voor verticale installatie op een bestaande standaardmachine.

 PlugexpressDoor de ononderbroken ontwikkeling van de inmiddels vele jaren met succes in de markt geplaatste  PlugXPress® aggregaten, is WINDSOR wereldwijd één van de prominente fabrikanten van innovatieve bijzet aggregaten met meerdere componenten geworden. Het volledige aanbod van techniek en de service rondom alle gebieden van toepassing in de plastic technologie geeft essentiële marktvoordelen voor onze klanten, zoals betere prestaties van hun machinepark en systemen.

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Fax: (0848) 838 830

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens