Home · Nieuws · Nieuwsarchief · Posiflex -Vacuüm grijper

Posiflex -Vacuüm grijper

Posiflex Vacuüm GrijperNieuw concept voor het vacuüm uitnemen van spuitgiet onderdelen

Amboss + Langbein Elektro Elektronik Gerätebau GmbH & Co. KG presenteert hierbij het volledig nieuwe concept voor het uitnemen van spuitgiet onderdelen van kleine series en monsters met vacuüm technologie, welke zij hebben ontwikkeld.

De vacuüm grijpers komen het best tot hun recht bij kleine series en/of monsters, evenals alle producties runs waarbij handeling op de machine is gemonteerd, maar niet of nauwelijks wordt gebruikt.

Het system dient echter niet als een vervanging van speciale handeling. Het gebruik van de nieuwe vacuüm grijper is eenvoudig. De positionering en montage is snel en gemakkelijk te doen op een stalen plaat. De opname punten kunnen gemakkelijk worden verplaatst/verschoven. Het instellen wordt gedaan in de positie direct voor het product bij een geopende matrijs. Door deze uiterst eenvoudige instelling van de vacuüm grijper hoeft het spuitgiet programma niet veranderd te worden, zo lang als de X-as van de behandeling in hetzelfde vlak blijft.

Tijdrovende aanpassingen en fijn afstelling zijn derhalve achterhaald. Ontwerp en constructie van de nieuwe vacuüm grijper zijn dus danig dat alles zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Voor meer informatie: Productinformatie Posiflex of neemt u contact met ons op (0523) 712 402.

 


ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens