Home · Machine Onderdelen · Zeeffilters

Zeeffilters

FilterzeefDit spleetfilter, welke inmiddels al een aantal jaren door ons wordt gemaakt, bewijst zich in het bijzonder door het minimale drukverlies en de kleinst mogelijke frictiebelasting. Verder is dit filter zo ontwikkeld dat kunststoffen met lange (moleculaire) ketens goed kunnen worden verwerkt, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de specifieke eigenschappen van deze kunststoffen.

Onze filters kunnen vervuiling en vreemd materiaal uit de smelt filteren en bieden daardoor meer veiligheid voor uw hotrunnerkanalen. Dure productie-uitval behoort dan tot het verleden. Het filter is leverbaar in 5 verschillende groten: Ø14x45 mm; Ø20x45 mm; Ø25x50 mm; Ø30x60 mm; Ø35x80 mm.
 
Dit filtersysteem werk volgens het "langstroom principe". Hierdoor wordt de massa gedwongen door de lange spleten van het filter te vloeien, daarna kan het over de randen van de spleten, waar de filtering plaats vindt, doorvloeien en uiteindelijk de weg naar de spuitneus vinden. De filterspleet kan individueel op uw wensen worden aangepast.

Het filter kan worden ingebouwd in één van onze spuitneuzen, of zoals hiernaast te zien, in een adapter. Bij verwarmbare neuzen wordt het filter/zeef in de spuittip gemonteerd.

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Geen extra bouwlengte;
  • Eenvoudige filterreiniging;
  • Lange standtijd;
  • Filterspleet aan te passen;
  • Gering drukverlies.  

 

Download hier de productinformatie.

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens