Home · Machine Onderdelen · Revisie algemeen

Revisie Algemeen

Slijtage bij plastificeer cilindersNaast nieuwe onderdelen, kunnen wij ook uw bestaande schroef, cilinder en grote RSP's reviseren. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden die wij hebben om uw bestaande onderdelen weer terug te brengen naar originele maatvoeringen.Aandrijving vernieuwen:

Naast het bovengenoemde oplassen komt het vaak voor dat de aandrijving van de schroef in de loop van de jaren is beschadigd of is afgebroken. Deze aandrijvingen kunnen door ons worden vernieuwd in een relatief kort tijdsbestek.

RSP tapdraad vernieuwen:

Voorin de schroef bevindt zich de schroefdraad t.b.v. de montage van de RSP. Deze draad kan zijn versleten of door het afbreken van een RSP geheel kapot zijn. Wij hebben de mogelijkheid deze draad of geheel te vernieuwen of opnieuw te tappen.

Slijtage bij RSP'sSchroefpunten revisie:

Verder is het mogelijk (en economisch interessant om grote schroefpunten bij te werken en van een pantserlaag te voorzien.


Download hier de productinformatie.

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens