Home · Machine Onderdelen · Plasticeer schroeven · Plastificeer Schroeven

Plastificeer Schroeven

Het is belangrijk om bij de keuze van een plasticeer schroef rekening te houden met het soort kunststof die (het meest) verwerkt gaat worden. Gevulde kunststoffen, met bijvoorbeeld glas(vezels), mineralen en/of vlamvertragers, hebben een slijtage of corrosie effect op de schroef.Schroeven kunnen worden gemaakt volgens verschillende geometiën. 

Het is belangrijk om bij de keuze van een schroef rekening te houden met het soort kunststof die (het meest) verwerkt gaat worden. Gevulde kunststoffen, met bijvoorbeeld glas(vezels), mineralen en/of vlamvertragers, hebben een slijtage of corrosie effect op de schroef. Ook kleurstoffen kunnen een slijtagepatroon geven. Wij beschikken over een uitgebreid pakket aan staalsoorten waaruit de schroef gemaakt kan worden. Hierdoor kunnen wij een schroef maken die altijd aansluit op uw productieproces.
 
 
De schroef wordt verdeeld in drie zones:
1. Voedingszone of Transportzone:
2. Compressiezone:
3. Mengzone:
 
De lengte van een schroef wordt aangegeven met de L/D-verhouding. Dit is de relatie tussen de totale schroef lengte (L) van de schroef (zonder aandrijfdeel) en de diameter (D). 

Download hier de productinformatie.
Download hier de informatie over geometrien.

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens