Home · ETP Plastics · Over Ons

Over ons, Innovatie en Duurzaamheid

Graag gaan we samen met u de uitdaging aan om van granulaat tot eindproduct er een succes van te maken. Over ons

Challenging Plastics, dat is waar we voor staan. Graag gaan we samen met u de uitdaging aan om van granulaat tot eindproduct er een succes van te maken. 
Onze kracht zit in het maken van de vertaalslag van uw wens naar de perfecte oplossing. Wij zijn specialisten op het gebied van spuitgieten, film/folie extrusie en flesblazen (blow moulding).In onze werkzaamheden worden wij ondersteund door onze innovatieve en zeer gerenommeerde partners. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd aan uw wensen tegemoet komen of een passende oplossing voor uw probleem bieden. ETP Plastics staat garant voor service en kwaliteit!


Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Door het toepassen van bijvoorbeeld speciale schroeven en het gebruik van onze reinigingsmiddelen worden (veel) minder grondstoffen verbruikt.Innovatie & Duurzaamheid

Als een van de meest innovatieve sectoren in de industrie vraagt de kunststofmarkt steeds naar de meest ideale combinatie. Door constant te innoveren en processen te verbeteren kunnen wij op al uw vragen een antwoord blijven geven.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Door het toepassen van bijvoorbeeld speciale schroeven en het gebruik van onze reinigingsmiddelen worden (veel) minder grondstoffen verbruikt. 

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens