Home · ETP Plastics · Disclaimer

Disclaimer, Copyright en Merken

Disclaimer en copyright ETP Plastics B.V.Disclaimer

Deze website is bestemt voor het verstrekken van informatie aan onze klanten en relaties. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. ETP Plastics B.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website of inhoud, ook kunnen er geen rechten aan worden ontleend. ETP Plastics B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. ETP Plastics B.V. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot informatie op enige website die is verbonden/gelinkt van of naar onze website.


Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze website is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet toegestaan is de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ETP Plastics B.V. is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.


Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van ETP Plastics B.V., of haar partners (tenzij anders aangegeven). Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ETP Plastics B.V. is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. 

Als u meer informatie wilt ontvangen, kunt u ons een e-mail sturen.

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens