Energie besparen

Energie sparen in vergelijking met hydraulische machines

Het energieverbruik van een volledige elektrische spuitmachines is aanzienlijk lager dan een vergelijkbaar formaat hydraulische machine. Met de dezelfde matrijs en dezelfde procesparameters toont een  elektrische spuitgietmachines tot 70% minder energieverbruik in vergelijking met hydraulische modellen. WINDSOR vergelijkt metingen met een speciaal hiervoor ontwikkeld meetsysteem. 

Energiebesparing in vergelijking andere volledige elektrische spuitgietmachines

JSW machines zijn ook efficiënter dan andere volledige elektrische spuitgietmachines.Het energieverbruik van een elektrische spuitmachine van JSW is meer dan 15% lager in vergelijking tot een  elektrische machine met soortgelijke prestaties van een collega. We kunnen voorrekenen welke besparing u kan realiseren door over te schakelen naar een JSW machine.

Geen hydraulica, geen olie koeling

De servo motoren maken de krachtoverbrenging zeer efficiënt. U heeft geen water koeling nodig, dit bespaart op de dure koelwatervoorziening. Geen problemen meer met olie verwijderen of onderhoud van het hydraulische systeem (of storingen). Speciale maatregelen voor de bescherming van het grondwater zijn een ding van het verleden.

Vergelijk Energie > Hydraulic > Hybryde > Vol Elekrtisch JSWVergelijk energie > Elektrisch X > Elektrisch JSW

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Fax: (0848) 838 830

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens