Ioniserend Luchtpistool

Ioniserend luchtpistool 4125Ons industrieel ioniserend lucht pistool wordt gebruikt om de statische elektriciteit te neutraliseren en om stof of andere verontreiniging gemakkelijk te verwijderen.

Toepassingen:

Het reinigen van (half)fabrikaten, optische componenten, bij zeefdrukken, kunststofplaten en elektronische printplaten De 4100 produceert een grote hoeveelheid geïoniseerde lucht, waarin de gecomprimeerde lucht uit de spuitmond op hoge snelheid de geïoniseerde lucht transporteerd naar het object. De geïoniseerde lucht neutraliseert de statische lading op het product en verwijderd ook stof.

Technische specificaties:

  • Het lucht verbruik wordt geminimaliseerd door het lucht-mondstuk die de lucht sterk comprimeert tot 20:1.
  • Robuust en modulair ontwerp voor eenvoudige reparatie en onderhoud.
  • Ergonomische hand-bediening is geschikt voor alledaags gebruikt, in tegenstelling tot ontwerpen met behulp van een of twee vingers
  • Generator type 9055-2 ook nodig.

 

De 9055-2 power unitDe 9055-2 power unit heeft een compact design en kan worden toegepast voor de voeding van maximaal twee statische aparaten (max 5,k kV). De voering zorgt voor de hoge spanning die nodig is voor de ionisatie van bars, blowers en luchtpistolen.

 

 

Ioniserend luchtpistool 4125 Ioniserend luchtpistool 4125 en Powerunit 9055Ioniserend luchtpistool 4125

 

 

 

 

 

Bestel deze artikellen in onze webshop

ETP Plastics Hardenberg

Social Media

 

ETP Plastics op Twitter ETP Plastics op Facebook Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+ ETP Plastics op Instagram 

Direct Contact

Tel.: (0523) 712 402

Email: info@etpplastics.nl

Adresgegevens:

ETP Plastics B.V.

Postbus 105
7770 AC Hardenberg 

 

zie ook: contactgegevens